Mar 11, 2017

Teresa Kok Biadap!

 

Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok dari DAP hari ini bersikap biadap dan kurang ajar apabila beliau dan sekumpulan Cina DAP termasuk media pembangkang telah merempuh majlis perkahwinan yang diadakan di Dewan Komuniti dan Masyarakat Taman Desa.

Tujuan Teresa Kok dan kumpulan Cina DAP beliau merempuh majlis perkahwinan yang diadakan di dewan tersebut adalah untuk membantah projek Rumah Wilayah Persekutuan (RumaWIP) yang akan dibangunkan oleh Kementerian Wilayah Persekutuan.

Tindakan tidak bertanggungjawab, biadap dan kurang ajar Teresa Kok ini telah menyebabkan tuan rumah majlis perkahwinan tersebut malu dan sedih apabila sebilangan tetamu yang dijemput turut diganggu oleh penyokong - penyokong Teresa Kok sehingga menganggu kelancaran majlis perkahwinan yang diadakan.Konklusinya, Cina DAP seperti Teresa Kok ini memang biadap dan kurang ajar. Teresa Kok tidak sensitif dan peka langsung dengan adab orang Melayu dalam majlis perkahwinan dan rempuh ikut suka hati beliau saja. Orang dari parti macam ini kita nak bagi jadi kerajaan?

Sumber Asal: KLChronicle

No comments: